Work in progress: posterpresentatie

Presenteer je onderzoeksplan!
Op de Mbo Onderzoeksdag wordt naast het presenteren van onderzoeken en onderzoeksresultaten, ook de ruimte gegeven aan het voorleggen van onderzoeksplannen.

Aan de hand van een posterpresentatie neemt de presentator de workshopdeelnemers mee in de voorgenomen onderzoeksopzet. Een posterpresentatie biedt een uitgelezen mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over het ontwerpen van een onderzoek. Op 12 november is er ruimte voor de presentatie van een beperkt aantal onderzoeksplannen.


Presenteer je onderzoeksplan


Ben jij met een onderzoek bezig en zou je het graag eens voorleggen aan publiek dat kennis heeft van onderzoek in het mbo? Stuur dan uiterlijk 26 oktober een mail met je voorstel naar info@mboonderzoeksdag.nl. Na akkoord van de inhoudelijke werkgroep kun je je aanmelden en in een workshop je onderzoeksplan presenteren.

Let op: het maximum aantal posterpresentaties is inmiddels al ingediend, je kunt geen voorstel meer indienen.
">
 

Mbo Onderzoeksdag 2017

Met onderzoek duurzaam innoveren in het mbo
 

Partners

De Mbo Onderzoeksdag 2017 wordt verzorgd door de regionale partners Albeda College, Hogeschool Rotterdam, Inholland, STC Group, Zadkine, de gemeente Rotterdam en door de Werkgroep Mbo Onderzoeksdag. *
 

Programma 2017

Bekijk nu het volledige plenaire programma en lees over meer dan 50 workshops!