Mbo Onderzoeksdag 2017: met onderzoek duurzaam innoveren in het mbo

Op 16 november 2017 werd de tweede editie van de Mbo Onderzoeksdag goed bezocht. Met 25% meer bezoekers dan in 2015, maar liefst 48 workshops, drie prijswinnaars, een zeer leerzame keynote, goede gesprekken op het podium, steun van de MBO Raad én een aankondiging van OCW over academische werkplaatsen kijken wij terug op een zeer geslaagde dag. Bekijk hier de video's en download de presentatie van keynote Anje Ros.
 

Updates

Onderzoek als teamactiviteit

Onderzoek als teamactiviteit

08-03-2018

WorldCafé CVI 7 maart 2018
WorldCafé over onderzoek als teamactiviteit

WorldCafé over onderzoek als teamactiviteit

08-02-2018

Doe mee! Kom naar het WorldCafé op 7 maart tijdens de CvI-Conferentie in Leeuwarden. Praat mee over wat mbo-professionals die zélf onderzoek doen nodig hebben en hoe onderzoek betekenis krijgt voor teams.
Minister van Engelshoven tijdens de meet & greet met prijswinnaars:

Minister van Engelshoven tijdens de meet & greet met prijswinnaars: "mbo-medewerkers moeten in de gelegenheid worden gesteld om onderzoek te doen”

06-02-2018

Op de Mbo Onderzoeksdag (16 november 2017) zijn drie aanmoedigingsprijzen uitgereikt. Diana Hospers-Feldman ontving met haar onderzoek en workshop de prijs voor de beste vraagstelling, Miriam Cents-Boonstra voor de methode van onderzoek en Christel Kranenburg voor de doorwerking van haar onderzoek in de onderwijspraktijk. Hogeschool Inholland nodigde de winnaars uit om deel te nemen aan het Onderwijssymposium van D66 en een meet & greet met minister van Engelshoven.
Veel belangstelling voor de tweede editie van de Mbo Onderzoeksdag

Veel belangstelling voor de tweede editie van de Mbo Onderzoeksdag

05-02-2018

Op 16 november vond in Rotterdam de tweede Mbo Onderzoeksdag plaats op de locatie van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM). Wie zijn de bezoekers van de Mbo Onderzoeksdag? En wat vinden zij van deze dag?
 

Terugkijken: Mbo Onderzoeksdag 2017

Met onderzoek duurzaam innoveren in het mbo
 

Partners

De Mbo Onderzoeksdag 2017 is verzorgd door de regionale partners Albeda College, Hogeschool Rotterdam, Inholland, STC Group, Zadkine, de gemeente Rotterdam en door de Werkgroep Mbo Onderzoeksdag. *
 

Terugkijken: programma 2017

Bekijk het programma van de Mbo Onderzoeksdag 2017.