skip to Main Content

Praktische informatie

Op 4 november 2021 vindt de vierde Mbo Onderzoeksdag plaats bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch; een dag voor, door en met het mbo. Docenten, beleidsmedewerkers, docent-onderzoekers en management en bestuur kunnen ervaringen uitwisselen, contacten leggen en kennis delen rondom onderzoek en kennisbenutting in het mbo. Het doen en benutten van onderzoek wint onder deze verschillende doelgroepen aan populariteit. Voor de vierde editie in 2021, zochten we daarom naar een nieuw vergezicht voor de Mbo Onderzoeksdag.

Inventarisatie nieuwe editie Mbo Onderzoeksdag 2021

In de zomer van 2020 inventariseerde ECBO de behoeften onder de verschillende doelgroepen. De resultaten deelden we in een publicatie. Samen met betrokkenen en stakeholders bespraken we de resultaten van de inventarisatie en gingen we aan de slag met het ontwerpen van de dag. Conclusie: We gaan van een dag naar een beweging!

Leergroepen rondom specifieke thema’s

Om het onderzoekend vermogen verder te versterken en te krijgen in de haarvaten van instellingen is het belangrijk dat de Mbo Onderzoeksdag niet op zichzelf staat, maar is ingebed in een beweging van gerelateerde activiteiten en community-vorming. In de ontwikkeling van onderzoeksdag naar beweging, behouden we de Onderzoeksdag maar gaan we ook werken met kleine leergroepen (‘mini-reeksen’) rondom specifieke thema’s. Zowel mini-reeksen rond inhoudelijke thema’s als over de positionering van onderzoek in de school.

Neem deel aan de Mbo onderzoeksdag 2021

Nieuwsgierig geworden? En wil je deelnemen aan de Mbo Onderzoeksdag? Meld je dan aan via onderstaande button. Wil je deelnemen aan een leergroep/mini-reeks? Kom dan naar de Aftrap van het Mbo Onderzoeksdag op 9 september. Hier krijg je een impressie van deze verschillende ‘mini-reeksen’, wordt de inschrijving ervan officieel geopend en krijg je een preview van de Mbo Onderzoeksdag op 4 november 2021.

Bij de organisatie van de Mbo Onderzoeksdag 2021 houden we rekening met de dan geldende RIVM-richtlijnen inzake het coronavirus. Dit houdt in dat de Mbo Onderzoeksdag kan worden verplaatst, geannuleerd of in een andere vorm wordt gegeven, indien de situatie daarom vraagt. Afhankelijk van de situatie kan de Mbo Onderzoeksdag fysiek, online of hybride plaatsvinden.

Meld je hier aan voor de Mbo Onderzoeksdag 2021!

Meld je hier aan voor de Aftrap van het Mbo Onderzoeksjaar 2021!

Back To Top