skip to Main Content

Save the date: Mbo Onderzoeksdag 2021

Op 4 november 2021 vindt de vierde Mbo Onderzoeksdag plaats bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch; een dag voor, door en met het mbo. Docenten, beleidsmedewerkers, docent-onderzoekers en management en bestuur kunnen ervaringen uitwisselen, contacten leggen en kennis delen rondom onderzoek en kennisbenutting in het mbo. Het doen en benutten van onderzoek wint onder deze verschillende doelgroepen aan populariteit. Voor de vierde editie in 2021, zochten we daarom naar een nieuw vergezicht voor de Mbo Onderzoeksdag.

Inventarisatie nieuwe editie Mbo Onderzoeksdag 2021

In de zomer van 2020 inventariseerde ECBO de behoeften onder de verschillende doelgroepen. De resultaten deelden we in een publicatie. Samen met betrokkenen en stakeholders bespraken we de resultaten van de inventarisatie en gingen we aan de slag met het ontwerpen van de dag. Conclusie: We gaan van een dag naar een beweging!

Leergroepen rondom specifieke thema’s

Om het onderzoekend vermogen verder te versterken en te krijgen in de haarvaten van instellingen is het belangrijk dat de Mbo Onderzoeksdag niet op zichzelf staat, maar is ingebed in een beweging van gerelateerde activiteiten en community-vorming. In de ontwikkeling van onderzoeksdag naar beweging, behouden we de Onderzoeksdag maar gaan we ook werken met kleine leergroepen (‘mini-reeksen’) rondom specifieke thema’s. Zowel mini-reeksen rond inhoudelijke thema’s als over de positionering van onderzoek in de school.

Neem deel aan de Mbo onderzoeksdag 2021

Nieuwsgierig geworden? En wil je deelnemen aan de Mbo Onderzoeksdag of aan een leergroep/mini-reeks? Vul dan het interesseformulier in via onderstaande button en we houden je op de hoogte!

Interesseformulier vierde editie Mbo Onderzoeksdag 2021

Back To Top