skip to Main Content

Schrijf je nu in voor de Mbo Onderzoeksdag 2019 bij ROC van Twente!

De inschrijving is geopend! Op 21 november kun je actief met workshoppresentatoren in gesprek over het doen van onderzoek in het mbo, de uitkomsten van onderzoek en de doorwerking van onderzoek in het onderwijs.

Je kunt leren van je collega’s over hun onderzoeksreis en je kunt hen weer verder helpen in het proces met jouw kennis. Meer dan zeventig presentatoren hebben zich aangemeld om in diverse workshops met je aan de slag te gaan! Bij de inspirerende masterclasses breid je je kennis uit over vraagarticulatie, onderzoeksmethoden en doorwerking. En tijdens de koffie, lunch en borrel kun je informeel netwerken met je collega’s en persoonlijke onderzoekservaringen uitwisselen. Zo ontstaat een cyclus van kennis brengen, ophalen en delen.

Praktische informatie
Datum: donderdag 21 november 2019
Tijd: 9.30-17.00u
Locatie: ROC van Twente, Hengelo (3 minuten lopen vanaf Hengelo CS)
Kosten: €189,- voor bezoekers | €129,- voor presentatoren

Overnachtingsmogelijkheden
Als je wilt kun je voor-overnachten in het City Hotel Hengelo (B.P. Hofstedestraat 50, 7551 DG, Hengelo, 074 851 68 00, info.cityhengelo@edenhotels.nl). Onder vermelding van deze referentie “GF1992 ROC van Twente –Skills” betaal je voor een tweepersoonskamer het speciale tarief van € 85,00 (single € 75,00).

Programma
Het exacte programma volgt later op de website van de Mbo Onderzoeksdag. Een tipje van de sluier? Na de opening door John van der Vegt (voorzitter College van Bestuur ROC van Twente), starten we met een plenaire keynote van prof dr. ing. Dave Blank. Hij neemt je mee in een persoonlijk verhaal over zijn eigen leerroute van LTS via MTS en HTS tot zijn promotie en huidige functie als emeritus hoogleraar aan Universiteit Twente. Daarna volg je drie workshops of masterclasses naar keuze, onderbroken door een lunch en afgesloten met een borrel.

Meld je hier aan voor de Mbo Onderzoeksdag 2019

Contact
Je kunt ons bereiken via info@mboonderzoeksdag.nl.Volg ook de berichten via de website van de Mbo Onderzoeksdag of op Twitter via @Mbonderzoeksdag.

Kijk de vorige editie terug

De Mbo Onderzoeksdag 2019 wordt georganiseerd door ecbo (onderdeel van CINOP) in samenwerking met ROC van Twente.

Back To Top